ANUNȚ 

 

În perioada 20 iulie – 31 august 2020, programul cu publicul la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor se va desfășura prin mijloace de comunicare la distanță.

 

Serviciul de Evaluare, Orientare Școlară și Profesională Bihor

 

Vă rugăm să transmiteți, scanat și într-un singur fișier, actele pentru dosarul de orientare școlară și profesională la noua adresă de email: seosp.dosare@gmail.com. Verificarea, înregistrarea și soluționarea dosarului se va realiza în perioada 01 – 11 septembrie 2020. Doar dosarele complete și cu acte valabile vor fi înregistrate. Completarea ulterioară a dosarului atrage după sine prelungirea termenului de soluționare. În ceea ce privește valabilitatea actelor, acestea trebuie să fie valabile la data transmiterii de către beneficiar a emailului către CJRAE BH. Pentru facilitarea soluționării dosarului și evaluarea cazului, vă rugăm precizați o persoană de contact și un număr de telefon la transmiterea pe email a documentelor de orientare școlară și profesională.

 

Activitatea la sediu a Serviciului de Evaluare, Orientare Școlară și Profesională Bihor se va relua în 1 septembrie 2020, ora 09.00. Tot cu această dată se pot depune la sediu dosarele de orientare școlară și profesională de către beneficiari, reprezentanți legali sau reprezentanții școlilor.

 

Următoarea Comisie de Orientare Școlară și Profesională va avea loc în perioada: 09-11 septembrie 2020.

 

Evaluarea nivelului de dezvoltare a copiilor în vederea înscrierii în învățământul primar în anul școlar 2020-2021

 

Pentru programarea copilului la evaluarea nivelului de dezvoltare în vederea înscrierii în învățământul primar în anul școlar 2020-2021 vă rugăm să folosiți adresa de email  cjraebihor@gmail.com. Precizăm că evaluarea se va realiza începând cu 1 septembrie 2020 la sediul CJRAE BH din Oradea. Pentru detalii privind procesul de evaluare (acte necesare, condiții de realizare etc.) vă rugăm accesați aici.

 

Pentru alte servicii (consiliere, asistență psihopedagogică, activități proiecte, emitere documente etc.) vă rugăm să folosiți adresa de email cjraebihor@gmail.com.  Harta serviciilor de consiliere psihopedagogică prin rețeaua școlară de cabinete de asistență psihopedagogică și cabinete logopedice din județul Bihor este disponibilă aici. 

 

Director CJRAE Bihor,

Miko Simina Maria

Publicat azi, 20.07.2020

Anunturi

Evaluarea nivelului de dezvoltare a copiilor în vederea înscrierii în învătământul primar
centrele de evaluare, cerere părinte
mai multe informatii >>


Anunț de selecție
grup-țintă: consilier școlar și mediator școlar, proiect cod 122607
mai multe informatii >>


Anunt program cu publicul

mai multe informatii >>


Anunț program SEOSP BH

mai multe informatii >>


Lista funcțiilor din CJRAE BH conform Legii nr. 153/2017

mai multe informatii >>


Conditii specifice_2020_2021

mai multe informatii >>


Anunț
program sediu 20.07.2020 - 31.08.2020
mai multe informatii >>


Săptămâna meseriilor: 2-8.03.2020
Campania ,,Meseria face diferența!”.
mai multe informatii >>


Evaluare psihosomatică 2020

mai multe informatii >>


InnoSchool, noua inițiativă educațională a CJRAE BH

mai multe informatii >>