ANUNȚ 
 
În perioada 12 – 22 martie 2020 (cu posibilitatea de prelungire în funcție de precizările la nivel național pentru aplicarea măsurilor de prevenire și combatere a noului COVID-19), programul cu publicul la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor se va desfășura prin mijloace de comunicare la distanță:
 
 
Secretariat CJRAE Bihor: Schiszer Amalia, telefon 0770.178.042
 
Secretariat Serviciul de Evaluare, Orientare Școlară și Profesională Bihor: asistent social Birinyi Iudit, Email: birinyij@yahoo.com
 
În perioada de suspendare a cursurilor la nivel național, CJRAE BH îți desfășoară activitatea doar on-line, nu realizează activități de evaluare psihosomatică și consiliere în vederea înscrierii în învățământul primar. Activitatea centrele de evaluare a nivelului de dezvoltare psihosomatică va fi prelungită, conform precizărilor Ministerului Educației și Cercetării, după un calendar comunicat și aplicat la nivel național. Dosarele pentru orientare școlară și profesională se pot transmite unității noastre, doar în format electronic, la adresa de email cjraebihor@gmail.com urmând a fi soluționate în termen de max. 30 zile de la reluarea cursurilor. În acest sens, valabilitatea actelor din dosar se prelungește corespunzător perioadei de suspendare a cursurilor. 
 
Profesorii consilieri școlari și logopezi din cabinetele școlare de asistență psihopedagogică și terapie logopedică desfășoară activități la distanță la solicitarea beneficiarilor direcți. Activitățile care nu pot fi realizate potrivit atribuțiilor lor din fișa postului vor fi recuperate  conform programului de recuperare al unităților de învățământ în care sunt normate cabinetele. Harta serviciilor de consiliere psihopedagogică prin rețeaua școlară de cabinete de asistență psihopedagogică și cabinete logopedice din județul Bihor este disponibilă aici. 
 
Director CJRAE Bihor,
Miko Simina Maria
 

Anunturi

Evaluarea nivelului de dezvoltare a copiilor în vederea înscrierii în învătământul primar
centrele de evaluare, cerere părinte
mai multe informatii >>


Anunț de selecție
grup-țintă: consilier școlar și mediator școlar, proiect cod 122607
mai multe informatii >>


Anunt program cu publicul

mai multe informatii >>


Anunț program SEOSP BH

mai multe informatii >>


Lista funcțiilor din CJRAE BH conform Legii nr. 153/2017

mai multe informatii >>


Conditii specifice_2020_2021

mai multe informatii >>


Anunț
program sediu 20.07.2020 - 31.08.2020
mai multe informatii >>


Săptămâna meseriilor: 2-8.03.2020
Campania ,,Meseria face diferența!”.
mai multe informatii >>


Evaluare psihosomatică 2020

mai multe informatii >>


InnoSchool, noua inițiativă educațională a CJRAE BH

mai multe informatii >>